Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Šport

Isco si pri oficiálnom predstavení zadribloval na San Bernabeu

Isco bude od novej sezóny obliekať dres Realu Madrid Foto: TASR

Vedenie "bieleho baletu" verí, že čerstvý majster Európy do 21 rokov, bude aj skvelým tímovým hráčom.

Madrid 3. júla (TASR) - Španielsky futbalista Francisco "Isco" Alarcon potešil niekoľko stoviek priaznivcov Realu Madrid loptovým driblingom pri stredajšom oficiálnom predstavení na štadióna Santiaga Bernabeua. Informovala agentúra AP.

Vedenie "bieleho baletu" verí, že čerstvý majster Európy do 21 rokov, bude aj skvelým tímovým hráčom. "Isco má to, prečo sa Realu Madrid oplatí obetovať takú veľkú čiastku. Veríme tebe a tvojmu talentu," povedal na adresu 21-ročného stredopoliara prezident madridského klubu Florentino Perez.

Iscov transfer z FC Malaga uzavreli minulý týždeň a po lekárskych testoch podpísal päťročný kontrakt. Perez označil Isca za jedného z najkreatívnejších talentov v španielskom futbale. Mladík už má na konte aj jeden štart v seniorskej reprezentácii, keď nastúpil vo februári v Katare proti Uruguaju.

Isco je druhou letnou akvizíciou madridského klubu. Real ešte predtým získal pravého obrancu Daniela Carvajala z Bayeru Leverkusen. "Toto je tvoj domov, vitaj v Reale Madrid," dodal Perez a podal Iscovi dres s číslom 23.