Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

VIDEO: Usvedčili ho zábery, Jara chytal za zadok a provokoval

Na snímke vľavo uruguajský útočník Edinson Cavani kričí na čílskeho hráča Gonzala Jaru (vľavo) vo štvrťfinále Copa America Čile - Uruguaj (1:0) v čílskom Santiagu 25. júna 2015. Disciplinárna komisia Juhoamerickej futbalovej konfederácie uviedla, že prešetrí nešportové správanie sa čílskeho obrancu Gonzala Jaru v stredajšom štvrťfinálovom zápase na Copa America. Televízne zábery usvedčili Jaru, ako Cavaniho chytil za zadnicu a niečo mu zašepkal do ucha. Uruguajčan na to nahnevane zareagoval zdvihnutím ruky, ktorá zasiahla Jaru do tváre. Ten sa teatrálne zvalil na zem a arbiter Cavaniho po druhej žltej karte vylúčil. Foto: TASR/AP/Ricardo Mazalan

Po jeho incidente s Uruguajčanom Cavanim na Copa America je s ním Mainz 05 pripravené rozviazať zmluvu.

Berlín 26. júna (TASR) - Vedenie nemeckého futbalového bundesligistu Mainz 05 je pripravené rozviazať zmluvu s Čiľanom Gonzalom Jarom po jeho incidente s Uruguajčanom Edinsonom Cavanim na Copa America. Informovala o tom agentúra Reuters.

Televízne zábery usvedčili Jaru, ako Cavaniho vo štvrťfinálovom súboji chytil za zadnicu a niečo mu zašepkal do ucha. Uruguajský útočník na to nahnevane zareagoval zdvihnutím ruky, ktorá zasiahla čílskeho reprezentanta do tváre. Jara sa teatrálne zvalil na zem a arbiter Cavaniho po druhej žltej karte vylúčil.

"Nebudeme tolerovať podobné výstrelky. Ešte viac, ako nepekné gesto voči Cavanimu, ma nahneval jeho teatrálny pád. Takéto veci nenávidím. Ak príde ponuka, môže hneď odísť," čertil sa športový riaditeľ Mainzu Christian Heidel.