Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 31. máj 2024Meniny má Petronela a Petrana
< sekcia Šport

Jarábek končí vo ViOn-e, bude trénovať Trnavu

Juraj Jarábek Foto: TASR/Henrich Mišovič

Juraj Jarábek aktuálnu sezónu dokončí na lavičke ViOn-u Zlaté Moravce.

Bratislava 16. mája (TASR) - V budúcej sezóne bude hlavným trénerom slovenského futbalového klubu Spartak Trnava Juraj Jarábek, ktorý aktuálnu sezónu dokončí na lavičke ViOn-u Zlaté Moravce. Informovalo o tom štvrtkové vydanie denníka Šport.

ViOn v stredu v dohrávke 29. kola Corgoň ligy 2012/2013 vyhral doma nad Žilinou 2:1 a definitívne sa zachránil. "Tréner Juraj Jarábek v našom klube po sezóne končí a zasadne na lavičku Trnavy. Snažili sme sa Jarábka u nás udržať, ústne sme sa dohodli. Ale vábenie z Trnavy bolo silnejšie, preto sa rozhodol zmeniť pôsobisko," citoval denník Šport majiteľa ViOn-u Viliama Ondrejku.

Zlaté Moravce tak musia popracovať na nájdení náhrady. "Intenzívne na tom pracujeme. Hľadáme perspektívneho a mladého trénera," dodal Ondrejka.

K rokovaniam Trnavy s Jarábkom sa vo štvrtok vyjadril aj PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka, ktorý poskytol TASR oficiálne stanovisko: "V prvom rade treba povedať, že Spartak Trnava ešte nepodpísal s Jurajom Jarábkom zmluvu, tak ako to vyšlo vo viacerých médiách. Skutočnosť, že túto informáciu médiá priniesli nás mrzí, lebo žiadne z nich si ju v našom klube neoverilo a prinieslo ju ako definitívnu. Áno, je pravdou, že sme počas tohto týždňa začali s Jurajom Jarábkom rokovať o možnej spolupráci a debaty sa výrazne posunuli. Vyústili až do toho, že sme v podstate ústne dohodnutí. Ale stať sa môže čokoľvek. Preto až keď bude zmluva spečatená podpismi oboch strán, budeme ihneď verejnosť informovať prostredníctvom oficiálnej správy."