Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Juventus nevyužil šancu posunúť sa na 2. miesto

Riccardo Orsolini z Bologne súperí o loptu s Juanom Cuadradom z Juventusu počas futbalového zápasu Serie A medzi Bolognou a Juventusom na štadióne Renato Dall'Ara v talianskej Bologni v nedeľu 30. apríla 2023. Foto: TASR/AP

Neapolu so slovenským stredopoliarom Stanislavom Lobotkom stačí k zisku "scudetta" získať v zostávajúcich šiestich kolách bod, pred druhým Laziom má na čele tabuľky 18-bodový náskok.

Rím 1. mája (TASR) - Futbalisti Juventusu Turín remizovali v nedeľnom súboji 32. kola talianskej Serie A na ihrisku Bologne 1:1 a definitívne vypadli z boja o majstrovský titul. Šesť kôl pred koncom sezóny zaostávajú za vedúcim Neapolom o 19 bodov. Juventus nevyužil šancu posunúť sa na druhé miesto tabuľky pred Lazio, ktoré prehralo na ihrisku Interu Miláno 1:3. Turínsky klub zostal na tretej priečke, Bologna je ôsma.

Neapolu so slovenským stredopoliarom Stanislavom Lobotkom stačí k zisku "scudetta" získať v zostávajúcich šiestich kolách bod, pred druhým Laziom má na čele tabuľky 18-bodový náskok. Zaistiť si ho môže už vo štvrtok, keď sa predstaví na ihrisku Udinese. Oslavovať môže už aj o deň skôr, ak Lazio nezdolá doma Sassuolo.



Serie A - 32. kolo:


FC Bologna - Juventus Turín 1:1 (1:0)

Góly: 10. Orsolini (z 11 m) - 61. Milik