Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Kane figuruje v kádri Tottenhamu na predsezónne turné, Lloris chýba

Harry Kane z Tottenhamu tlieska fanúšikom po tom, čo jeho tím prehral 4:3 na konci futbalového zápasu anglickej Premier League medzi Liverpoolom a Tottenhamom Hotspur na štadióne Anfield v Liverpoole v nedeľu 30. apríla 2023. Foto: TASR/AP

Kaneovi plynie záverečných 12 mesiacov zmluvy s Tottenhamom a eminentný záujem o služby kapitána Albiónu prejavil nemecký gigant Bayern Mníchov.

Londýn 14. júla (TASR) - Anglický futbalista Harry Kane je súčasťou kádra Tottenhamu Hotspur na predsezónne ázijsko-pacifické turné. Doterajší kapitán Spurs brankár Hugo Lloris naopak v nominácii nefiguruje, keďže zvažuje prestup do iného klubu.

Kaneovi plynie záverečných 12 mesiacov zmluvy s Tottenhamom a eminentný záujem o služby kapitána Albiónu prejavil nemecký gigant Bayern Mníchov. Bavorský veľkoklub ponúkol za dvadsaťdeväťročného útočníka 70 miliónov eur, Londýnčania však ponuku odmietli.

Spurs v piatok uviedli, že Lloris dostal povolenie necestovať s tímom s cieľom preskúmať možnosti prestupu. Tridsaťšesťročný Francúz je spájaný s odchodom do Interu Miláno, kde by mal zaujať pozíciu jednotky po odchádzajúcom Andrem Onanovi, ktorý by mal zamieriť do Manchestru United.