Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Karol Mészáros utrpel v dueli maďarskej ligy zlomeninu lícnej kosti

Na archívnej snímke Karol Mészáros. Foto: TASR Martin Baumann

Domáci hráč musel opustiť ihrisko už v ôsmej minúte.

Szombathely 21. mája (TASR) - Slovenský útočník Karol Mészáros utrpel v sobotňajšom dueli maďarskej ligy Haladás Szombathely - Újpest (1:1) zlomeninu lícnej kosti. Domáci hráč musel opustiť ihrisko už v ôsmej minúte.

"Po rohom kope sme spolu s protihráčom Schimmerom vyskočili po lopte a vo vzduchu sme sa zrazili. Potom som na niekoľko sekúnd stratil vedomie. Pamätám si len na to, že som vyskočil a potom ležím na tráve a lekár ma ošetruje. Žiaľ, nemohol som pokračovať v hre, bolela ma tvár a priznám sa, že som sa zľakol, lebo po zrážke som pol hodinu nevidel na ľavé oko a dobre som nepočul," uviedol Mészáros pre klubový web.

Sanitka ho odviezla do nemocnice v Szombathelyi. "Vyšetrenie ukázalo, že mám zlomenú lícnu kosť na ľavej strane tváre a utrpel som aj mierny otras mozgu. V utorok idem na kontrolu a rozhodne sa, či sa musím podrobiť operácii. Isté je, že v sobotu proti Vasasu nenastúpim, ale dúfam, že v poslednom kole proti Mezőkövesdu už áno," dodal Mészáros, ktorý len v marci utrpel zlomeninu nosa.

Haladás Szombathely pod taktovkou trénera Michala Hippa figuruje po 31. kole maďarskej ligy na deviatom mieste 12-člennej tabuľky a má trojbodový náskok pred jedenástym Balmazújvárosom.