Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Keane žartoval o Keanovi: Chýbať bude jedine, ak by sa rozhodol kojiť

Roy Keane, archívne foto Foto: TASR/AP

Skúsený útočník Los Angeles Galaxy sa pripojil k tímu Írska neskôr, keďže v zámorí bol prítomný pri pôrode svojho druhého syna.

Dublin 7. októbra (TASR) - Írski futbalisti nastúpia na štvrtkový dôležitý zápas kvalifikácie o postup na EURO 2016 proti Nemecku v zostave aj s Robbiem Keanom. Skúsený útočník Los Angeles Galaxy sa pripojil k tímu neskôr, keďže v zámorí bol prítomný pri pôrode svojho druhého syna.

"Bude k dispozícii, prečo by nemal byť? On dieťa neporodil. Chýbať nám bude jedine v tom prípade, že by sa rozhodol kojiť," povedal so svojím typickým zmyslom pre humor asistent reprezentačného trénera Roy Keane.

Robbie Keane, ktorý za národný tím odohral 142 zápasov a vsietil v nich 67 gólov, skóroval aj pri októbrovej remíze 1:1 v Gelsenkirchene. Írom patrí v tabuľke D-skupiny tretia priečka so ziskom 15 bodov. Na druhých Poliakov strácajú dva, na vedúcich Nemcov štyri body.

S úradujúcimi majstrami sveta si Íri zmerajú sily vo štvrtok v Dubline, posledný zápas v kvalifikácii EURO 2016 odohrajú o tri dni neskôr na horúcej poľskej pôde vo Varšave.