Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Hráčmi uplynulého týždňa v KHL sa stali Jerjomenko, Panin a Pettersson

Na snímkev v popredí Grigorij Panin. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Panin sa s CSKA Moskva radoval z Kontinentálneho pohára pre víťaza základnej časti a v hodnotenom období zaznamenal gól v zápase so Spartakom Moskva a asistenciu v súboji s Torpedom Nižnij Novgorod.

Moskva 20. februára (TASR) - Vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vybralo za hráčov záverečného týždňa základnej časti brankára Alexandera Jerjomenka, obrancu Grigorija Panina a útočníka Fredrika Petterssona.

Jerjomenko vychytal Dinamu Moskva v závere základnej časti dve víťazstvá, jeho úspešnosť zákrokov atakovala hranicu 97 percent. Spomedzi všetkých brankárov mal zároveň aj najnižší počet inkasovaných gólov na zápas.

Medzi obrancami si vyslúžil ocenenie Grigorij Panin. S CSKA Moskva sa radoval z Kontinentálneho pohára pre víťaza základnej časti. Panin zaznamenal v hodnotenom období gól v zápase so Spartakom Moskva a asistenciu v súboji s Torpedom Nižnij Novgorod.

Švédsky útočník Dinama Minsk Fredrik Pettersson si v troch zápasoch pripísal na svoje konto štyri presné zásahy a jednu asistenciu. Cenu pre najlepšieho nováčika týždňa získal hráč Metallurgu Novokuzneck Arťom Michejev. So svojim tímom sa radoval z dvoch víťazstiev, v ktorých zaznamenal jeden gól a asistenciu. Informovala oficiálna stránka súťaže.