Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Šport

Hokejový Slovan ráta ďalšie straty: Ktorí hráči neodcestovali na trip?

Na snímke sprava Tomáš Kundrátek, Barry Brust (obaja Slovan) a Gilbert Brule (Nižnekamsk) v hokejovom zápase KHL HC Slovan Bratislava - Neftechimik Nižnekamsk v Bratislave v pondelok 17. októbra 2016. Foto: TASR/Martin Baumann

Hráčov Slovana čaká v poradí piaty tohtosezónny výjazd. Tréneri berú na trojzápasový trip dokopy 23 hráčov – dvoch brankárov, siedmich obrancov a 14 útočníkov.

Bratislava 24. októbra (TASR) - Hokejistom Slovana Bratislava bude v najbližšom období chýbať obranca Tomáš Kundrátek. Český legionár utrpel v piatkovom domácom zápase s Ladou Togliatti (3:2) zlomeninu ruky a pauzovať bude približne šesť týždňov. Informovala o tom oficiálna webstránka slovenského zástupcu v KHL.

Na nadchádzajúci trip neodcestuje s mužstvom ani ďalší zranený bek Ivan Švarný, ako i útočník Andrej Šťastný. S tímom sa bude pripravovať český krídelník Radek Smoleňák, do zápasov však určite nezasiahne.

Hráčov Slovana čaká v poradí piaty tohtosezónny výjazd. Tréneri berú na trojzápasový trip dokopy 23 hráčov – dvoch brankárov, siedmich obrancov a 14 útočníkov. Zverenci trénera Miloša Říhu sa v najbližších dňoch stretnú s výkvetom súťaže. V prvom súboji, v utorok o 18.30 SELČ, narazia na hviezdami nabitý SKA Petrohrad, ktorý aktuálne drží deväťzápasovú sériu bez prehry. Z "Benátok severu" sa výprava následne presunie do ruskej metropoly, kde nastúpi vo štvrtok rovnako o 18.30 proti ďalšiemu top favoritovi súťaže CSKA Moskva. Trip zakončia "belasí" v sobotu 16.00 v Čerepovci duelom proti miestnemu Severstaľu. Do Bratislavy sa vrátia pred reprezentačnou prestávkou, v noci zo soboty na nedeľu.

Hráči Slovana na nadchádzajúcom tripe: Brust, Pogge – Starosta, Meszároš, Ďaloga, Plastino, Rosandič, Pokorný, Bačik - Jeglič, Taffe, Nedorost, Chipchura, Cheechoo, Hlinka, Šiška, Zigo, Valský, Vopelka, Lušňák, Skalický, Petráš, Smoleňák (po zranení ešte do hry nezasiahne)