Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Hokejový Slovan odcestoval na siedmy trip aj so Starostom a Taffeom

Na archívnej snímke Tomáš Starosta. Foto: TASR/Branislav Račko

Celkovo zobrali tréneri na výjazd 25 hráčov - dvoch brankárov, deviatich obrancov a 14 útočníkov.

Bratislava 21. novembra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava odcestovali v pondelok na v poradí siedmy trip v prebiehajúcej sezóne KHL. Dobrá správa pre "belasých" je zdravotný stav dvojice Tomáš Starosta a Jeff Taffe, ktorí mohli odletieť s mužstvom. Celkovo zobrali tréneri na výjazd 25 hráčov - dvoch brankárov, deviatich obrancov a 14 útočníkov.

Po sérii troch domácich zápasov čakajú slovanistov opäť tímy zo Západnej konferencie, ktoré rovnako ako slovenský zástupca v nadnárodnej súťaži bojujú o účasť v najlepšej osmičke. Prvou prekážkou bude v utorok o 17.30 h SEČ HK Soči, vo štvrtok o 17.00 h sa zverenci Miloša Říhu predstavia na ľade Torpeda Nižnij Novgorod a trip zakončia Moskve, kde sa stretnú v sobotu v Lužnikách s domácim Spartakom (15.00). Naspäť do Bratislavy sa vrátia v noci na nedeľu. Informovala o tom oficiálna webstránka Slovana.

Hráči Slovana na tripe:

Brust, Pogge – Meszároš, Starosta, Novák, Švarný, Plastino, Bačík, Ďaloga, Rosandič, Pokorný – Smoleňák, Taffe, Cheechoo, Jeglič, Chipchura, Šťastný, Valský, Hlinka, Vopelka, Šiška, Musatov, Kopecký, Zigo, Lušňák