Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Hokejový Slovan ukončil tréningový proces

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Belasí obsadili v tabuľke Západnej konferencie desiate miesto s osembodovou stratou na posledný postupujúci Jokerit Helsinki.

Bratislava 24. februára (TASR) - Piatkovým dopoludňajším tréningom zavŕšili hokejisti HC Slovan Bratislava piatu sezónu v KHL. "Belasým" sa v nej nepodarilo prebojovať do práve rozbiehajúcich sa bojov o Gagarinov pohár. V tabuľke Západnej konferencie obsadili desiate miesto s osembodovou stratou na posledný postupujúci Jokerit Helsinki.

Hráči po poslednom stretnutí základnej časti s Medveščakom Záhreb dostali dva dni voľna, tento týždeň absolvovali posledné tréningy na ľade. A piatkovým tréningom ukončili sezónu 2016/17. "Už po poslednom zápase odišlo do iných klubov niekoľko hokejistov, ktorí si tak predĺžia sezónu a pripravia sa na blížiace reprezentačné zrazy. V Bratislave sme trénovali podľa plánu do konca tohto týždňa so zámorskými hokejistami, ktorých doplnili Tomáš Kundrátek a rekonvalescenti Radek Smoleňák a Marek Ďaloga," povedal tréner Miloš Říha pre hcslovan.sk.

Ako informoval oficiálny klubový web, vedenie HC Slovan predostrelo viacerým hráčom z tohtoročného kádra prvé ponuky na pokračovanie v klube po 1. máji 2017. Prestupové obdobie pre novú sezónu sa začína 1. mája 2017.