Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Kuciak sa môže po takmer troch mesiacoch objaviť v bráne Legie

Dušan Kuciak. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Podľa informácií zo zdravotného tábora Legie je štart slovenského gólmana istý na sedemdesiat percent.

Varšava 22. novembra (TASR) - Slovenský reprezentačný brankár Dušan Kuciak by sa mohol po 88 dňoch liečby zo zranenia kolena vrátiť do bránky Legie Varšava v sobotňajšom dueli 17. kola najvyššej poľskej futbalovej súťaže proti Pogoňu Štetín.

Dvadsaťosemročný brankár sa v piatok vyjadril, že je pripravený vrátiť sa do brány majstra Poľska. "Normálne trénujem a som pripravený. Na otázku, či nastúpim, je potrebné spýtať sa trénera a lekára," citoval portál przegladsportowy.pl slová slovenského brankára.

Tréner Legie Varšava Jan Urban necháva Kuciakov štart na rozhodnutie lekárskeho tímu: "Nemám nič proti tomu, aby Dušan hral. Všetko však závisí od rozhodnutia lekárov." Podľa informácií zo zdravotného tábora Legie je otázka štartu slovenského gólmana istá na sedemdesiat percent.

Kuciak chýbal v zostave aktuálneho účastníka Európskej ligy UEFA 2013/2014 od odvetného duelu play-off Ligy majstrov proti Steaue Bukurešť. Zranenie si privodil po kontakte s útočníkom rumunského tímu Federicom Piovaccarim.