Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Kuciakov prestup z Legie do Hull City je na spadnutie

Dušan Kuciak Foto: TASR/Martin Baumann

O Kuciakove služby, ktorý odmietol ponuku Legie na predĺženie kontraktu, mal kouč tigrov Steve Bruce záujem už počas letného prestupového obdobia.

Hull City 1. februára (TASR) - Prestup slovenského futbalového brankára Dušana Kuciaka z Legie Varšava do Hull City je takmer spečatený. Ako informujú zdroje Sky Sport, Kuciak sa už dostavil do Anglicka na zdravotné testy. Prestupová čiastka by sa mala pohybovať na úrovni 250.000 libier.

Poľské médiá už minulý štvrtok informovali o Kuciakovom prestupe ako o hotovej veci. Obe strany by mali definitívne potvrdiť transfer v priebehu pondelka. Hull City sa navyše ešte usilovne snaží získať Nicka Powell na hosťovanie z Manchestru United. Líder druhej najvyššej súťaže na Ostrovoch má namierené späť do Premier League a úspešne pôsobí aj v Pohári FA, kde ho však v osemfinále čaká dosiaľ najťažšia prekážka - obhajca trofeje Arsenal Londýn.

O Kuciakove služby, ktorý odmietol ponuku Legie na predĺženie kontraktu, mal kouč "tigrov" Steve Bruce záujem už počas letného prestupového obdobia. Vtedy ale zástupcovia oboch strán nenašli spoločnú reč. Slovenského reprezentanta chceli v zime údajne získať aj turecký Osmanlispor či nemenovaný nemecký klub.