Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

Kucka napriek gólu smútil, že Janov premárnil dvojgólový náskok

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Slovenský reprezentant predtým v klubovom drese v tejto sezóne skóroval začiatkom septembra, jeho tím však prehral v Catanii 2:3.

Janov 22. októbra (TASR) - Slovenský futbalista Juraj Kucka zaznamenal cez víkend svoj druhý gól v prebiehajúcom ročníku Serie A, ani v tomto prípade však z toho FC Janov nevyťažil ani bod. Janovčania síce viedli v 8. kole doma nad AS Rím 2:0, napokon však prehrali 2:4.

"Neviem si vysvetliť, čo sa stalo. Začali sme výborne, ale potom akoby sme z ihriska odišli a súper to dokonale využil," citujú janovské denníky Kucku, ktorý už v siedmej minúte otvoril skóre vydarenou strelou spoza šestnástky presne k ľavej žrdi bránky gólmana Maartena Stekelenburga. Po štvrťhodine hry upravil Jankovič už na 2:0, ale potom sa už presadzovali iba strelci AS.

Ešte do prestávky Rimania vyrovnali na 2:2, v druhom polčase pridali ďalšie dva góly. Janov tak po skvelom štarte do sezóny už štyri zápasy nepozná chuť víťazstva - po troch nerozhodných výsledkoch prišla domáca prehra. "Asi bol problém v našich hlavách, chyby si určite rozoberieme na videu a musíme sa z nich poučiť. Dal som síce gól, ale faktom je, že máme nula bodov," smútil po stretnutí Kucka.

Slovenský reprezentant predtým v klubovom drese v tejto sezóne skóroval začiatkom septembra, jeho tím však prehral v Catanii 2:3. Janov je momentálne v tabuľke najvyššej talianskej súťaže na desiatom mieste, AS Rím sa posunul na piatu.