Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Šport

Kucka sa po prehre v Udine ospravedlnil spoluhráčom za vylúčenie

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Janov má trojbodový náskok pred 18. Leccem a ak s Palermom doma aspoň remizuje, zachráni sa v najvyššej talianskej súťaži.

Udine 7. mája (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka sa po prehre FC Janov na pôde Udinese 0:2 v talianskej Serii A ospravedlnil spoluhráčom za vylúčenie. Účastník MS 2010 v JAR videl v 30. minúte po druhej žltej červenú kartu a jeho tím následne inkasoval z kopačky kanoniera Antonia di Nataleho.

"Chcel by som sa spoluhráčom ospravedlniť, že som sa nechal v 30. minúte po dvoch fauloch zbytočne vylúčiť a Udinese hneď skórovalo. O desať minút bol neoprávnene vylúčený náš ďalší hráč - Palacio a tým pádom bolo domácich o dvoch viac. Bola to pre nás veľmi ťažká pozícia a druhý polčas to bolo už len na jednu bránku. Domáci dali ešte jeden gól a bolo po zápase. V nedeľu nás čaká posledný zápas proti Palermu, v ktorom nám ide o všetko," povedal Kucka pre svoju oficiálnu webovú stránku. Janov má trojbodový náskok pred 18. Leccem a ak s Palermom doma aspoň remizuje, zachráni sa v najvyššej talianskej súťaži.