Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Laliberté, Blackwater a Milam predĺžili zmluvy v Nitre o ďalšiu sezónu

Judd Blackwater (vľavo) Foto: TASR - Henrich Mišovič

Laliberté je s 35 bodmi (16+19) v 29 zápasoch aktuálne najproduktívnejší hráč svojho tímu.

Nitra 1. februára (TASR) - Vedenie tipsportligového hokejového klubu HK Nitra predĺžilo spoluprácu s triom svojich zámorských hráčov o ďalšiu sezónu. Nové zmluvy podpísali americký obranca Jamie Milam ako aj kanadskí útočníci Judd Blackwater a David Laliberté. Informovala o tom klubová webstránka hockeynitra.com.

Nitriansky klub si tak po Michalovi Valentovi či Radoslavovi Macíkovi v predstihu poistil ďalších hráčov. "Sme veľmi radi, že všetci traja podpísali zmluvy aj na ďalšiu sezónu. S ich výkonmi sme veľmi spokojní. Svojím vystupovaním a celkovým správaním sa v kolektíve, ako aj profesionálnym prístupom k povinnostiam, sú veľmi dobrým príkladom pre celý tím," uviedol pre hockeynitra.com riaditeľ klubu Miroslav Kováčik.

Laliberté je s 35 bodmi (16+19) v 29 zápasoch aktuálne najproduktívnejší hráč svojho tímu. Milam je zasa najproduktívnejším nitrianskym bekom, keď v 46 dueloch nazbieral 27 bodov (7+20). Blackwater, ktorý prišiel pod Zobor až v novembri, získal v 27 vystúpeniach 24 bodov (8+16).