Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Lašček skončil v Hulle z disciplinárnych dôvodov

Slovenský hokejista Stanislav Lašček (vľavo). Foto: TASR/AP

Nemôžeme ďalej jeho správanie tolerovať. Nastal čas, aby sme s ním rozviazali spoluprácu pre dobro mužstva i klubu, stojí v oficiálnom stanovisku.

Londýn 23. januára (TASR) - Anglický hokejový klub Hull Pirates ukončil spoluprácu so slovenským útočníkom Stanislavom Laščekom. Dôvodom je opakované hrubé porušenie disciplíny.

"Hull Pirates oznamujú, že s okamžitou platnosťou prepustili Stanislava Laščeka na základe hrubého porušenia disciplíny. K jeho odchodu viedlo niekoľko udalostí, ktoré sa udiali v uplynulých mesiacoch. Urobili sme maximum, aby sme ich vyriešili. Nemôžeme ďalej jeho správanie tolerovať. Nastal čas, aby sme s ním rozviazali spoluprácu pre dobro mužstva i klubu," uviedol účastník anglickej Premier League (EPIHL) v oficiálnom stanovisku, ktoré zverejnil na svojom twitterovom účte.

Tridsaťjedenročný Lašček prišiel do Hullu vlani v lete z konkurenčného Sheffieldu Steeldogs, s 57 bodmi v 33 stretnutiach bol druhým najproduktívnejším hráčom mužstva po krajanovi Andrejovi Themárovi.