Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 4. jún 2024Meniny má Lenka
< sekcia Šport

Od stredy sa dajú kupovať vstupenky na zápasy Slovana v Lige majstrov

Hráči Slovana Foto: TASR/Dušan Hein

Ceny vstupeniek sa pohybujú od 5 do 25 eur.

Bratislava 2. júla (TASR) - Predaj vstupeniek na prvý zápas 2. predkola Ligy majstrov 2013/2014, v ktorom slovenský šampión Slovan Bratislava nastúpi 17. júla proti bulharskému majstrovi PFC Ludogorec Razgrad sa začne od stredy 3. júla. Informoval o tom oficiálny web bratislavského klubu.

Prvý domáci zápas tohtoročnej edície predkôl Ligy majstrov odohrá ŠK Slovan na štadióne Pasienky v stredu 17. júla o 20.15 h. Odveta s Ludogorcom sa odohrá presne o týždeň 24. júla o 20.30 h miestneho času.

Vstupné na domáci zápas je stanovené nasledovne:

- tribúna B 5 eur
- tribúna C 5 eur
- tribúna D 5 eur
- tribúna A 10 eur
- tribúna A "business" 25 eur


Slovan upozorňuje fanúšikov, ktorí si zakúpili permanentné vstupenky na novú sezónu, že predkupné právo na vstupenky na zápas 2. predkola Ligy majstrov dňa 17.7. si je možné uplatniť od 3.7. do 11.7. Po tomto termíne budú vstupenky uvoľnené do predaja.

Fanúšikovia, ktorí si zakúpia permanentnú vstupenku po 3.7. si však kvôli technickým dôvodom, uzavretia a vygenerovania rezervácií spoločnosťou Ticketportal, nebudú môcť uplatniť predkupné právo na svoje miesto, keďže samotný predaj na Ligu majstrov sa začína už 3.7. a jeho miesto už môže byť predané. V takom prípade si musí držiteľ permanentnej vstupenky zakúpiť vstupenku na zápas predkola Ligy majstrov na iné miesto.

Pre držiteľov permanentiek je platná zľava 10%, ktorú si môžu uplatniť všetci držitelia permanentných vstupeniek v sieti Ticketportal ako aj pred zápasom na pokladniciach štadióna Pasienky,uvádza sa na www.skslovan.com.