Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Šport

Lionel Messi možno nastúpi už v nedeľu proti Betisu Sevilla

Lionel Messi Foto: TASR/AP Photo

Messi si zranil ľavé koleno v stredajšom zápase záverečného kola Ligy majstrov s Benficou Lisabon po kolízii s hosťujúcim brankárom Arturom a museli ho z ihriska vyniesť na nosidlách.

Madrid 8. decembra (TASR) - Argentínsky futbalista Lionel Messi sa postupne zotavuje zo zranenia kolena. Podľa vedenia FC Barcelona by mohol byť k dispozícii už v nedeľňajšom stretnutí španielskej Primera División proti Betisu Sevilla.

"Messi v sobotu trénoval s ostatnými spoluhráčmi a tréner Tito Vilanova rozhodol, že pocestuje s tímom na nedeľňajšie stretnutie," cituje agentúra Reuters oficiálne stanovisko španielskeho veľkoklubu. "Messi sa postupne zotavuje zo zranenia. Spravil všetko preto, aby bol trénerovi k dispozícii čo najskôr."

Podľa Reuters by sa 25-ročný útočník mohol v nedeľu objaviť v základnej zostave "blaugranas". "Ak by existovalo nejaké riziko vážnejšieho zranenia, na zápas by s nami nepocestoval. V sobotu však trénoval bez akýchkoľvek ťažkostí," povedal kormidelník Barcy Vilanova.

Messi si zranil ľavé koleno v stredajšom zápase záverečného kola Ligy majstrov 2012/2013 s Benficou Lisabon (0:0) po kolízii s hosťujúcim brankárom Arturom a museli ho z ihriska vyniesť na nosidlách.

Lionel Messi sa zranil v závere súboja po kolízii s brankárom Arturom.
Foto: TASR/AP Photo