Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Lístky na kvalifikačný zápas v Macedónsku objednáte len do 5.11.

Slovenský reprezentant Marek Hamšík oslavuje svoj gól vo futbalovom zápase 3. kola kvalifikácie na EURO 2016 medzi Bieloruskom a Slovenskom. Borisov, 12. októbra 2014. Foto: TASR/Michal Svítok

Podľa informácie na oficiálnom webe SFZ po tomto termíne už vstupenky nebude možné si objednať, pričom priamo na štadióne v deň zápasu sa vstupenky predávať nebudú.

Bratislava 30. októbra (TASR) - Slovenský futbalový zväz (SFZ) informuje fanúšikov, ktorí majú záujem kúpiť si vstupenky na najbližší kvalifikačný duel slovenskej reprezentácie v boji o EURO 2016 v macedónskom Skopje, aby tak urobili do 5. novembra. Podľa informácie na oficiálnom webe SFZ po tomto termíne už vstupenky nebude možné si objednať, pričom priamo na štadióne v deň zápasu sa vstupenky predávať nebudú.

"Slovenský futbalový zväz (SFZ) veľmi pozitívne vníma aktivity viacerých fanúšikovských skupín, ktoré organizujú zájazdy na zápas kvalifikácie EURO 2016 Macedónsko - Slovensko, ktorý sa uskutoční v Skopje 15. novembra so začiatkom o 20.45. Sme radi, že kluby a fanúšikovia prídu podporiť národné mužstvo, pričom im chceme dať do pozornosti, že je potrebné si cez SFZ do 5. novembra objednať vstupenky na tento zápas prostredníctvom emailovej adresy vstupenky@futbalsfz.sk. Informácie o postupe pri ich objednávaní a následnej distribúcii sú dostupné na stránke SFZ. Po tomto termíne (5.11.) nebude možné si objednať (zakúpiť) vstupenky na uvedený zápas. Rovnako v deň zápasu sa vstupenky pre fanúšikov priamo na štadióne hostí nebudú predávať," informoval SFZ.