Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Liverpool má údajne záujem o trénera Xabiho Alonsa

Na snímke baskický tréner Leverkusenu Xabi Alonso prichádza na zápas štvrťfinále Nemeckého pohára vo futbale Bayer Leverkusen - VfB Stuttgart v utorok 6. februára 2024. Foto: TASR/AP

Dvojica Alonso, Rolfes sa podľa anonymného zdroja dostala na užší zoznam prípadných náhrad za Jürgena Kloppa, ktorý po sezóne na lavičke "The Reds" skončí.

Liverpool 19. februára (TASR) - Anglický futbalový klub FC Liverpool by od novej sezóny rád nadviazal spoluprácu s trénerom Xabim Alonsom a športovým riaditeľom Simonom Rolfesom z Bayeru Leverkusen. V pondelok o tom informoval portál Football Insider.

Dvojica Alonso, Rolfes sa podľa anonymného zdroja dostala na užší zoznam prípadných náhrad za Jürgena Kloppa, ktorý po sezóne na lavičke "The Reds" skončí. Španielsko-nemecké duo momentálne vedie Leverkusen za prvým bundesligovým titulom v histórii klubu, Bayer má v tabuľke osembodový náskok pred Bayernom Mníchov.

Podľa agentúry DPA Liverpool premýšľa aj o trénerovi nemeckej reprezentácie Julianovi Nagelsmannovi, Robertovi de Zerbim z Brightonu či Rubenovi Amorimovi zo Sportingu Lisabon.