Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

M. Škriniar chce v roku 2018 čo najviac zápasov v zostave Interu

Na snímke slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar oblečený v drese Interu Miláno Foto: TASR/Pavel Neubauer

Dvadsaťdvaročného obrancu teší skutočnosť, že jeho meno figuruje v niekoľkých ideálnych jedenástkach minulého roka.

Bratislava 8. januára (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar strávi najbližšie dni v rodnom Žiari nad Hronom, kde sa plánuje venovať hlavne rodine.

"Budem s kamarátmi, relaxovať, plánujem aj individuálne tréningy. Ale taký ten hlavný čas chcem venovať rodine," prezradil hráč talianskeho prvoligového Interu Miláno v rozhovore pre žiarske MY noviny.

Dvadsaťdvaročného obrancu teší skutočnosť, že jeho meno figuruje v niekoľkých ideálnych jedenástkach minulého roka: "Verím, že budem v tých výkonoch pokračovať. Taktiež dúfam, že sa naštartuje aj naše mužstvo, pretože sa nám v poslednom čase príliš nedarí, ale verím, že to bude dobré."

Škriniar dúfa, že aj v roku 2018 bude platným členom kádra Interu. "Chcem hlavne pokračovať vo svojich výkonoch, aby som hral čo najviac zápasov v základnej zostave a pomohol mužstvu," osvetlil svoje ciele.

Podľa vlastných slov prípadný prestup pre neho nie je témou: "Nie, nie, nad tým nerozmýšľam vôbec. Som spokojný tam kde som a verím, že v Interi budem pokračovať čo najdlhšie."