Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 1. jún 2024Meniny má Žaneta
< sekcia Šport

Majiteľ FC Liverpoolu žiada fanúšikov v otvorenom liste o trpezlivosť

Háči sa ešia zo zisku Cuprling Cupu po šiestich rokoch. Foto: TASR

John W Henry, majiteľ FC Liverpool, je sklamaný z neúspechu posilniť počas letného obdobia útok.

Liverpool 3. septembra (TASR) – Majiteľ anglického futbalového klubu FC Liverpool John W Henry napísal po nedeľňajšej prehre proti Arsenalu Londýn 0:2 otvorený list fanúšikom, v ktorom ich žiada o trpezlivosť. Klub z Anfield Road zaznamenal najhorší vstup do Premier League v priebehu posledných 50 rokov.



Na Henryho spoločnosť Fenway Sports Group sa vzniesla vlna kritiky po tom, ako predstavitelia „The Reds“ pustili na hosťovanie do West Hamu United útočníka Andyho Carrolla.

„Rovnako ako všetci ostatní, aj ja som sklamaný, že sa nám v priebehu letného prestupového obdobia nepodarilo posilniť útok. Je nešťastím, že pri tejto príležitosti sa nám nepodarilo dotiahnuť niektoré veci do konca. Nikto by však nemal pochybovať o našej oddanosti klubu. V osobe Brendana Rodgersa máme mladého a talentovaného trénera. Vysoko si vážime a dôverujeme jeho voľbám pri zostavovaní tímu. Táto práca je v procese. Potrvá to nejaký čas, kým hráči príjmu Brendanovu filozofiu a spôsob hry,“ uviedol Američan v otvorenom liste.

Liverpool, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Martin Škrtel, je po 3. kole najvyššej anglickej súťaže na 18. mieste s jediným bodom za remízu proti úradujúcemu majstrovi Manchester City.