Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 19. máj 2024Meniny má Gertrúda
< sekcia Šport

Majiteľ Nottinghamu vyjadril podporu trénerovi Cooperovi

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Kluby väčšinou nereagujú na mediálne špekulácie, majiteľ Nottinghamu Evangelos Marinakis však chcel uviesť na pravú mieru nepravdivé správy o Cooperovej budúcnosti.

Nottingham 5. apríla (TASR) - Majiteľ futbalového klubu Nottingham Forest Evangelos Marinakis verejne podporil trénera Stevea Coopera. Účastník anglickej Premier League nevyhral ani v jednom z predošlých ôsmich duelov a v tabuľke klesol na 17. miesto.

Kluby väčšinou nereagujú na mediálne špekulácie, majiteľ Nottinghamu Evangelos Marinakis však chcel uviesť na pravú mieru nepravdivé správy o Cooperovej budúcnosti. "Nikto nepopiera, že náš klub je v ťažkej situácii. Chceme však ukončiť nepravdivé špekulácie a potvrdiť, že Steve Cooper zostáva na pozícii hlavného kouča," uviedol Marinakis vo vyhlásení.

Majiteľ jedného z najstarších anglických klubov však poznamenal, že výkony a výsledky mužstva sa musia okamžite zlepšiť: "Všetci sme sklamaní z posledných výkonov. Je úplne jasné, že je potrebné tvrdo pracovať, aby sme situáciu urýchlene vyriešili."

Štyridsaťtriročný Cooper pôsobí na lavičke Nottinghamu od septembra 2021.