Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Malťan Farrugia v Spartaku Trnava skončil

Na snímke hráč Spartaka Trnava Jean Paul Farrugia. Foto: FOTO TASR/Henrich Mišovič

Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka Spartaka. Andeli sa dohodli s dvadsaťdvaročným reprezentantom Malty na ukončení spolupráce k 31. januáru.

Trnava 29. januára (TASR) - V jarnej časti futbalovej Fortuna ligy 2014/2015 už nebude obliekať dres Spartaka Trnava legionár z Malty Jean Paul Farrugia. Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka Spartaka.

"Andeli" sa dohodli s dvadsaťdvaročným reprezentantom Malty na ukončení spolupráce k 31. januáru. Farrugia zaujal trénera červeno-čiernych Juraja Jarábka v dvojzápase predkola Európskej ligy, keď si Trnavčania merali sily s jeho kmeňovým tímom FC Hibernians. V závere augusta 2014 sa zrealizoval jeho príchod do Trnavy, V A-mužstve si však Farrugia nezískal miesto v základnej zostave a zaknihoval iba dva fortunaligové štarty.

O služby stredopoliara Róberta Richnáka prejavila záujem Podbrezová. Ako informoval prezident Spataka Dušan Keketi, v týchto dňoch prebiehajú rokovania o hosťovaní klubového odchovanca na strednom Slovensku.