Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 22. máj 2024Meniny má Júlia a Juliána
< sekcia Šport

Maradona prejavil záujem trénovať Bahrajn

Foto: TASR/AP

Legendárny argentínsky útočník svoj záujem deklaroval v rozhovore s viceprezidentom Bahrajnského futbalového zväzu šejkom Alim Bin Khalifom Al-Khalifom.

Dubaj 7. apríla (TASR) - Tréner futbalového klubu zo Spojených arabských emirátov Al-Wasl Diego Maradona by nepohrdol ponukou stať sa reprezentačným trénerom Bahrajnu. V piatok o tom informoval portál goal.com.

Legendárny argentínsky útočník svoj záujem deklaroval v rozhovore s viceprezidentom Bahrajnského futbalového zväzu šejkom Alim Bin Khalifom Al-Khalifom. "Počítajte so mnou ako s kandidátom, ak hľadáte nového kormidelníka pre národný tím," citoval Maradonu denník Al-Bilad.

"Božský Diego" pritom len nedávno odmietol ponuku vrátiť sa do rodnej vlasti, kde dostal ponuku viesť klub San Lorenzo. Svoje odmietnutie odôvodnil tým, že by nikdy nezradil súčasného zamestnávateľa. Preto sú jeho najnovšie vyjadrenia o to prekvapujúcejšie. "Myslím, že bahrajnský futbal je vo všeobecnosti dobrý. Pre popredný klub Al-Riffa sú charakteristické kvalitné prihrávky v podaní solídnych hráčov. Vďaka práci v Al-Wasl vidím, že futbal v Perzskom zálive je na úrovni, ale potrebuje viac pozornosti," dodal.

Päťdesiatjedenročný Maradona pôsobí vo funkcii trénera Al-Wasl od mája 2011. Jeho zverenci sú v súčasnosti na šiestom mieste Pro League.