Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Maradonov zverenec stratil nervy, pre facku má dištanc 17 zápasov

Tréner Argentíny Diego MaradonaFoto: TASR/AP Photo

Brankár dubajského klubu Al-Wasl Majed Naser fyzický zaútočil na trénera Floresa.

Dubaj 13. marca (TASR) - Zverenec argentínskeho futbalového trénera Diega Maradonu a brankár dubajského klubu Al-Wasl zo Spojených arabských emirátov Majed Naser dostal tvrdý trest zastavenia činnosti na 17 zápasov.

Futbalová federácia SAE tak zareagovala na fyzický útok Nasera na trénera konkurenčného klubu Al-Ahli Quiqueho Sanchesa Floresa.

K nechutnému incidentu prišlo po nedeľňajšom semifinálovom zápase národného pohára Etisalat Cup, v ktorom Al Wasl prehral s Al Ahli 0:1.

Prehru neuniesol Naser, ktorý tvrdo udrel do zátylku španielskeho odborníka. Samotný klub Al Wasl okamžite na neurčito suspendoval brankára, disciplinárna komisia okrem 17-zápasového dištancu naparila vinníkovi aj pokutu 6216 eur.

V klube panuje istá frustrácia a Maradona tak s najväčšou pravdepodobnosťou vo svojej prvej sezóne v SAE nezíska žiadnu trofej. Al-Wasl totiž okrem prehry s mestským rivalom Al-Ahli už predtým vypadol z Prezidentského pohára a v najvyššej ligovej súťaži figuruje až na piatom mieste so stratou 12 bodov na vedúci tím Al-Ain.

Video: Majed Naser zaútočil na trénera konkurenčného klubu Al-Ahli Quiqueho Sanchesa Floresa