Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

VIDEO: Marinčin po náraze na mantinel nedohral zápas v Bostone

Na archívnej snímke slovenský hráč Toronta Maple Leafs Martin Marinčin Foto: TASR/AP

Incident sa stal v 7. minúte prvej tretiny za stavu 0:0, rozhodcovia napriek vehementným protestom trénera "javorových listov" Mikea Babcocka nevylučovali.

Boston 11. decembra (TASR) - Slovenský hokejista Martin Marinčin nedohral nočný zápas zámorskej NHL v Bostone. Obranca Toronta Maple Leafs narazil po strete s českým útočníkom Bruins Davidom Krejčím na zadný mantinel a z ľadu odišiel s problémami po dlhšom ošetrení.



Incident sa stal v 7. minúte prvej tretiny za stavu 0:0, rozhodcovia napriek vehementným protestom trénera "javorových listov" Mikea Babcocka nevylučovali. Marinčin korčuľoval za pukom smerom k vlastnej bránke, keď do neho Krejčí zozadu sotil. Slovenský obranca stratil rovnováhu a nekontrolovane narazil chrbtom na mantinel. Do zostavy Maple Leafs sa 24-ročný zadák pritom vrátil po chorobe, ale na bostonskom ľade bol v akcii len dve minúty a 34 sekúnd. Klub po zápase o jeho stave bližšie neinformoval.

Toronto dohralo duel s piatimi obrancami a napokon vyhralo 4:1. V drese Bruins sa predstavil obranca Zdeno Chára, ktorý si pripísal dva mínusové body, tri strely a dve trestné minúty. Marinčin odohral v tejto sezóne 15 zápasov s bilanciou 1+4.