Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Martin po vzájomnej dohode ukončil spoluprácu s Kokavcom

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Skúsený útočník dosiaľ na Slovensku hral za Slovan Bratislava, HK 36 Skalica, MsHK DOXXbet Žilina, HC'05 iClinic Banská Bystrica a naposledy za Martin.

Martin 28. januára (TASR) - Vedenie tisportligového MHC Martin sa vo štvrtok dohodlo na ukončení spolupráce so slovenským hokejistom Michalom Kokavcom. Skúsený 32-ročný krídelník by mal dohrať prebiehajúci ročník v zahraničí.

V martinskom drese od septembra odohral 39 stretnutí, ktorých strelil jeden gól a pridal osem asistencií. "Rozchádzame sa korektne a nie je vylúčené, že Michala ešte uvidíme v drese MHC," uviedol na oficiálnom facebookovom profile riaditeľ MHC Milan Murček.

Podľa ďalších informácií mu vedenie klubu pomohlo nájsť si nové pôsobisko v zahraničí. "Ďakujem vedeniu, trénerom a chalanom, že som mohol byť súčasťou mužstva a budem im držať palce v bojoch o play off," povedal Kokavec.

Skúsený útočník dosiaľ na Slovensku hral za Slovan Bratislava, HK 36 Skalica, MsHK DOXXbet Žilina, HC'05 iClinic Banská Bystrica a naposledy za Martin. V zahraničí si vyskúšal kazašskú súťaž v dresoch Arystanu Temirtau a HK Almaty, v Poľsku hral krátko za Cracoviu Krakov.