Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Šéf tímu F1 Mercedes sa zranil pri nehode na bicykli

Toto Wolff Foto: Mercedes

Šéf Mercedesu síce stále leží vo viedenskej nemocnici, no napriek zraneniam chce cestovať na VC Maďarska.

Frankfurt 23. júla (TASR) - Neslávne sa skončil výlet na bicykloch v tíme F1 Mercedes. Šéf stajne Toto Wolff si pri páde bolestivo narazil rameno a zlomil kľúčnu kosť, lakeť i zápästie.

Suverén tohtoročnej sezóny MS si pauzu pred víkendovou Veľkou cenou Maďarska spestril výjazdom na bicykloch pri Dunaji neďaleko Viedne. Na výlet nebude mať Wolff dobré spomienky, po nehode mu museli lekári zlomené kosti spevniť titánovou doštičkou. Šéf Mercedesu síce stále leží vo viedenskej nemocnici, no napriek zraneniam chce cestovať do Maďarska.

Ostatní členovia tímu dopadli lepšie a majú len odreniny a ľahké pomliaždeniny. "Radšej to nabudúce prenecháme profíkom," zažartoval si Toto Wolff, ktorého slová sa objavili na sociálnej sieti Twitter. "Lewis a Nico sú koleso pri kolese v rýchlosti 300 km/h lepší, ako my pri 30 km/h."

"Môj manžel je hrdina! Ako vieme, chlapci budú navždy chlapcami..." skonštatovala vývojová jazdkyňa Williamsu Susie Wolffová. "Vyzerá to tak, že v najbližších týždňoch ma čakajú ošetrovateľské povinnosti," dodala Škótka, ktorá uverejnila aj fotografiu.

Jazdci Nico Rosberg a Lewis Hamilton na výlete chýbali a sústredili sa na štart na Hungaroringu. Informovala o tom agentúra AP.
Zlomenina
Foto: Suzie Wolff