Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

VIDEO: Nadal sa v Miami opäť nedočká titulu, prehral s Verdascom

Španiel Rafael Nadal sa lúči s publikom po prehratom zápase tretieho kola turnaja ATP v Miami nad krajanom Fernandom Verdascom v nedeľu 29. marca 2015 v Key Biscayne na Floride. Foto: TASR/AP/Lynne Sladky

Verdasco mal z víťazstva nad bývalou svetovou jednotkou veľkú radosť.

Miami 30. marca (TASR) - Španielsky tenista Rafael Nadal sa ani na jedenásty pokus nedočká prvého titulu na turnaji ATP Masters 1000 v Miami. V 3. kole dvojhry prehral ako nasadená dvojka s krajanom Fernandom Verdascom v troch setoch 4:6, 6:2, 3:6. Tridsiatemu štvrtému hráčovi rebríčka ATP Entry podľahol druhýkrát za sebou, predtým ťahal proti nemu 13-zápasovú víťaznú šnúru.

Fernando Verdasco - Rafael Nadal



Verdasco mal z víťazstva nad bývalou svetovou jednotkou veľkú radosť. "Je to pre mňa mimoriadne cenný skalp. Vyhrať pred zaplneným hľadiskom nad jedným z najlepších hráčov v tenisovej histórii je vždy skvelý pocit," povedal Španiel pre akreditované médiá. Nadal po zápase priznal, že cítil nervozitu. "V posledných týždňoch sa necítim vo svojej koži, v rozhodujúcich momentoch som príliš nepokojný a nedokážem kontrolovať na dvorci svoje emócie."


dvojhra - 3. kolo:

Gael Monfils (17-Fr.) - Jo-Wilfried Tsonga (11-Fr.) 6:4, 7:6 (4)

Tomáš Berdych (8-ČR) -'Bernard Tomic (25-Austr.) 6:7 (4), 7:6 (3), 6:1

Fernando Verdasco (29-Šp.) - Rafael Nadal (2-Šp.) 6:4, 2:6, 6:3