Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Mihalík má za sebou kapitánsku premiéru za Slaviu, z prestupu sa teší

Na snímke hráč Jaroslav Mihalík (vpravo) ešte ako hráč MŠK Žilina. Foto: TASR/Michal Svítok

Odohral dvadsať minút na pozícii pravého krídla.


Praha 16. januára (TASR) - Slovenský futbalista Jaroslav Mihalík pomohol pri svojom premiérovom vystúpení v drese Slavie Praha k prvému gólu svojho nového zamestnávateľa.

"Bol to môj prvý zápas, zatiaľ sa s chlapcami zoznamujem. Prišiel som pred dvoma dňami, včera som mal lekársku prehliadku," cituje slová reprezentanta do 21 rokov internetový portál isport.blesk.cz. "Prišiel som do kabíny, podal ostatným ruku a hneď som dostal kapitánsku pásku, takže to budem musieť zaplatiť. Tomáš Jablonský hovoril, je to päť tisíc, tak dúfam, že českých," dodal po prípravnom zápase s treťoligou Chrudimou (2:0) s úsmevom talentovaný útočník.

Mihalík odohral dvadsať minút na pozícii pravého krídla. "V Žiline som hrával na ľavej strane zálohy. Neviem, či ma tréner Uhrin bude chcieť dávať napravo, ale je mi to v podstate jedno. O systéme a taktických veciach sme ešte nehovorili," povedal 21-ročný futbalista, ktorý sa so "zošívanými" dohodol na zmluve do júna 2019. "Mal som ešte ponuky z Turecka, ale Slavia bola pre mňa najlepší krok. Nie je tu jazyková bariéra," prezradil.