Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

Miklík: Čerepovcu máme čo vracať, Svatoša skasírujeme po zápase

Michel Miklík Foto: TASR

Hokejisti Slovana Bratislava odohrajú v sobotu ďalší dôležitý súboj proti Severstaľu Čerepovec.

Bratislava 25. januára (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava po úspešnom štvorzápasovom tripe - Praha, Chanty-Mansijsk, Omsk, Astana - a zisku ôsmich bodov, odohrajú v sobotu ďalší dôležitý súboj proti Severstaľu Čerepovec. Ďalší bodový zisk ich môže ešte viac posunúť k vysnívanému postupu do play off.

Uvedomuje si to v súčasnosti aj najproduktívnejší hráč belasých Michel Miklík s 22 bodmi (9+13). "Bol to ťažký trip a po ďalšom zisku bodov zavládla spokojnosť. Nakročili sme smerom k play off, no ešte stále nie je nič rozhodnuté. Do konca nám zostáva ešte sedem zápasov. Uvedomujeme si, že nám fandí neskutočné množstvo ľudí, sme radi, že ich môžeme tešiť víťazstvami. My si to však užijeme až po skončení sezóny. Najbližšie nás čaká Čerepovec a máme mu veru čo vracať," citovala Michela Miklíka internetová klubová stránka. V prvom zápase na ľade súpera totiž Slovan podľahol vysoko 0:6.

Proti svojmu priamemu konkurentovi v boji o play off má už v zostave belasých nastúpiť aj Marek Svatoš. Pre Michela Miklíka nie neznámy hráč. "Poznáme sa z Košíc, je to vynikajúci hráč a strelec. V kabíne sme ho privítali, ale zápisné zatiaľ neplatil. Necháme ho trochu vydýchnuť a 'skasírujeme' ho po zápase s Čerepovcom," naznačil čo Svatoša po jeho premiérovom zápase za Slovan čaká.