Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Mlynarovič ostane v Poprade aj v nasledujúcej sezóne

Ilustračná snímka. Na snímke uprostred Timotej Šille z Nitry, vľavo Samuel Mlynarovič a vpravo a Patrik Svitana (obaja Poprad) počas zápasu 45. kola hokejovej Tipsport Ligy medzi HK Poprad a HK Nitra v Poprade 14. februára 2017. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Veľkú váhu malo zloženie tímu a spoluhráči, s ktorými si popradský odchovanec rozumie.

Poprad 5. júna (TASR) - Tipsportligový klub HK Poprad sa dohodol na predĺžení spolupráce s útočníkom Samuelom Mlynarovičom.

Dvadsaťsedemročný krídelník sa po dvojročnej anabáze v Kazachstane vrátil pred minulou sezónou späť do materského klubu. V 48 dueloch základnej časti zaznamenal 25 bodov (10+15), v troch zápasoch play off pridal jednu asistenciu. "Mojou prioritou bolo pôsobiť v Poprade, kde chcem nadviazať na druhú polovicu uplynulej sezóny. V minulej sezóne sa klub stabilizoval a markantne napredoval lepším smerom," povedal pre oficiálnu stránku klubu.

Veľkú váhu malo zloženie tímu a spoluhráči, s ktorými si popradský odchovanec rozumie. "Verím, že nám to pôjde ako na konci sezóny a udržia sa formácie, ktoré hrali spolu a bude sa nám dariť aj v novej sezóne," zaželal si.