Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Slovan potvrdil Krajčiho odchod, Okenka nebude generálnym manažérom

Na snímke generálny manažér HC Slovan Bratislava Maroš Krajči, archívna snímka. Foto: TASR/Michal Svítok

Slovan je jediný slovenský zástupca v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

Bratislava 14. marca (TASR) - Účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava v utorok potvrdil, že Maroš Krajči oficiálne požiadal o uvoľnenie z funkcií generálneho manažéra, predsedu predstavenstva HC SLOVAN Bratislava a.s., a predsedu občianskeho združenia HC SLOVAN Bratislava mládež. Klub sa vzniknutou situáciou zaoberá a s riešením zoznámi verejnosť na mimoriadnej tlačovej konferencii najneskôr do konca apríla.

"V Slovane prebiehajú plynule prípravy na novú sezónu v KHL. K prioritám patrí predĺženie spolupráce s generálnym partnerom, sledovanie nových posíl a príprava zmlúv po 1. máji 2017, ako aj príprava na začiatok predpredaja sezónnych vstupeniek 2017/2018," povedal člen predstavenstva Juraj Široký ml. na oficiálnej stránke "belasých".

Klub však poprel utorňajšiu informáciu denníka Plus Jeden Deň, že novým generálny manažérom sa stane Radovan Okenka. "Nie je vôbec pravda, že novým generálnym manažérom a predsedom predstavenstva bude pán Radovan Okenka. Náhradu za Maroša Krajčiho nebude jednoduché nájsť, verím však, že nové personálne riešenie predstavíme do niekoľkých týždňov," dodal J. Široký ml.