Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Cibulková nebude hrať ani v Stuttgarte: Veľmi ma to mrzí

Dominika Cibulková, archívne foto. Foto: TASR/AP

Cibulková sa zranila 19. apríla na tréningu pred barážovým stretnutím o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie proti Holandsku.

Bratislava 24. apríla (TASR) - Slovenská tenistka Dominika Cibulková sa nepredstaví na turnaji WTA v nemeckom Stuttgarte. Ako informoval portál sportky.sk, zranené zápästie svetovej štvorky si vyžiada dlhšiu hernú prestávku.

Cibulková sa zranila 19. apríla na tréningu pred barážovým stretnutím o účasť vo svetovej skupine Pohára federácie proti Holandsku. Slovenky bez nej prehrali 2:3.

Cibulková mala niekoľko dní ruku v dlahe, na pondelkovej návšteve u špecialistu jej už ju dali dole. Zotavovanie zo zranenia však trvalo dlhšie, ako sa predpokladalo. Lekár preto neodporučil účasť na turnaji v Stuttgarte, kde mala najlepšia slovenská singlistka nastúpiť do druhého kola.

"Ruka ma už menej bolí, ale ešte stále to nie je prispôsobené na to, aby som mohla chytiť raketu a hrať. Tento týždeň ma čaká rehabilitácia už bez dlahy, ale stále nemôžem začať hrať. Veľmi ma to mrzí, pretože som chcela skúsiť ten Stuttgart. Z takého nevinného pádu sa stali dva týždne bez hrania počas sezóny, keď som sa chcela pripravovať na antuku," uviedla pre sportky.sk Cibulková.