Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Moška dáva prehru v Kanade na zodpovednosť Liptákovi

Na snímke nehrajúci kapitán Slovenska Matej Lipták (vľavo) a generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška (vpravo). Foto: TASR/Pavel Neubauer

Matej Lipták nemal uvoľniť Dominiku Cibulkovú na malý turnaj v malajzijskom Kuala Lumpur, ktorý sa hral počas fedcupového týždňa, povedal Moška.

Bratislava 21. apríla (TASR) - O budúcnosti Mateja Liptáka na fedcupovej lavičke sa bude diskutovať na májovom výkonnom výbore Slovenského tenisového zväzu. TASR o tom informoval generálny sekretár STZ Igor Moška, ktorý tvrdí, že zodpovednosť za víkendovú prehru 1:3 v kanadskom Quebecu v baráži o svetovú skupinu nesie kapitán slovenského tímu.

"Matej Lipták nemal uvoľniť Dominiku Cibulkovú na malý turnaj v malajzijskom Kuala Lumpur, ktorý sa hral počas fedcupového týždňa. O jeho budúcnosti pri tíme rozhodne výkonný výbor STZ. Mrzí ma, že sa nám nepodarilo udržať v elitnej svetovej osmičke. Mladé dievčatá Janka Čepelová s Kikou Kučovou podali skvelé a bojovné výkony, no v koncovkách vyrovnaných zápasov mali navrch Kanaďanky. Pre obe dievčatá to bola veľká skúsenosť," povedal pre TASR Moška.