Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Mourinho hodil medailu fanúšikom Arsenalu a tvrdil: Prehral lepší

Na snímke silueta trénera Josého Maurinha z Chelsey Londýn v zápase o anglický Superpohár (FA Community Shield) proti Arsenalu Londýn, 2. augusta 2015 v Londýne. Foto: TASR/AP/Jon Super

Vo Wembley rozhodol jediný presný zásah Alexa Oxladea-Chamberlaina z 24. minúty.

Londýn 3. augusta (TASR) - Portugalský tréner futbalistov Chelsea Londýn Jose Mourinho opäť raz strhol pozornosť na svoju osobu. Po nedeľňajšej prehre "The Blues" 0:1 s Arsenalom Londýn v anglickom Superpohári (FA Community Shield) hodil medailu za druhé miesto fanúšikom Arsenalu a po zápase si neodpustil tradične štipľavé komentáre.

Vo Wembley rozhodol jediný presný zásah Alexa Oxladea-Chamberlaina z 24. minúty. "Boli sme lepší. Boli sme iniciatívnejší, lepšie sme kontrolovali loptu. Arsenal bránil s desiatimi mužmi, ale bol dobre organizovaný a gratulujem mu k výhre. Mal niekoľko šancí z polobrejkov, ale my sme hrali náš vlastný futbal," citovala britská BBC kouča úradujúceho anglického majstra.

Ten po súboji hodil medailu pre zdolaného jednému z fanúšikov súpera. "Je to medaila pre zdolaného. Bude to pre neho pekná pamiatka," citoval 52-ročného kormidelníka "modrých" The Daily Mail.