Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Mourinho reagoval na manželku Beniteza: Nech sa stará o jeho diétu

Jose Mourinho, archívne foto Foto: TASR/AP

Žena súčasného kormidelníka Realu Madrid nedávno v odľahčenom tóne uviedla, že jej manžel musí v každom klube upratovať bordel, ktorý tam zanechal Mourinho.

Washington 29. júla (TASR) - Kouč futbalistov londýnskej Chelsea Jose Mourinho štipľavo reagoval na kritiku zo strany manželky jeho trénerského kolegu Rafaela Beniteza. Žena súčasného kormidelníka Realu Madrid nedávno v odľahčenom tóne uviedla, že jej manžel musí v každom klube "upratovať bordel", ktorý tam zanechal Mourinho. Ten jej teraz úder vrátil aj s úrokmi. Mala by sa skôr starať o jeho diétu, odkázal Portugalčan.

Benitez zasadol už na lavičku tretieho klubu, v ktorom predtým Mourinho pôsobil. Jeho priamym nástupcom vo funkcii bol ale iba v Interi Miláno. "Tá dáma je trochu popletená," reagoval preto na Montserrat Searovú-Benitezovú Mourinho. "Jej manžel išiel do Chelsea a nahradil tam Roberta Di Mattea a keď išiel do Realu Madrid, nahradil Carla Ancelottiho. Jediným klubom, kde jej muž nahradil mňa bol Inter Miláno a tam za šesť mesiacov dokázal zničiť v tom čase najlepší európsky tím. Podľa mňa potrebuje svoj voľný čas niečím vyplniť, keď rozmýšľa a rozpráva práve o mne. Ak by sa starala o manželovu diétu, mala by menej času o mne rozprávať," kontroval Mourinho počas predsezónneho turné Chelsea v USA.

Beniteza angažoval milánsky Inter v roku 2010 po tom, čo Mourinho získal s tímom "treble" - triumf v Lige majstrov, talianskej lige i domácom pohári a odišiel do Realu Madrid. Už po šiestich mesiacoch ale Španiel musel Inter opustiť, pretože dovtedy mimoriadne úspešný klub okupoval až siedme miesto v tabuľke Serie A. Benitez viedol aj Chelsea, kde nahradil v roku 2012 Roberta Di Mattea, bolo to ale až päť rokov po prvom pôsobení Mourinha v londýnskom klube.