Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

MS 2019: Kanada prišla o obrancu Montoura

Na snímke sprava Róbert Lantoši (Slovensko) a Brandon Montour (Kanada) počas zápasu základnej A-skupiny Slovensko - Kanada na 83. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji v Košiciach 13. mája 2019. Foto: TASR - Martin Baumann

Je mrzuté, že hráč ako Brandon sa zranil na svojich premiérových majstrovstvách. Je kľúčový hráč, ktorý priniesol do tímu veľmi veľa, hovorí člen realizačného tímu Kanady Jason Botterill.

Košice 15. mája (TASR) - Kanadská hokejová reprezentácia dohrá majstrovstvá sveta bez obrancu Brandona Montoura. Dvadsaťpäťročný hráč Buffala Sabres utrpel v pondelňajšom zápase so Slovenskom bližšie nešpecifikované zranenie v spodnej časti tela a na šampionáte si už nezahrá.

"Je mrzuté, že hráč ako Brandon sa zranil na svojich premiérových majstrovstvách. Je kľúčový hráč, ktorý priniesol do tímu veľmi veľa. Želáme mu veľa šťastia pri zotavovaní," citovala stránka iihf.com člena realizačného tímu kanadskej reprezentácie Jasona Botterilla.

Kanada má na oficiálnej súpiske pre MS ešte jedno voľné miesto medzi korčuliarmi, bez Montoura na nej figuruje len šesť obrancov.