Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Šport

MS v cestnej cyklistike v roku 2017 sa uskutočnia v nórskom Bergene

Cyklistky z tímu Specialized-Lululemon v tímovej časovke žien na MS v cyklistike v španielskom meste Ponferrada 21. septembra 2014. Tím Specialized-Lululemon triumfoval v tímovej časovke žien na MS v cyklistike v Španielsku. Na 36,15-kilometrovej trati so štartom aj cieľom v Ponferrade dosiahol čas 43:33,35 a zaknihoval si tretí titul v rade. Foto: TASR/AP Photo

V boji o usporiadanie MS zdolal Bergen ďalších troch uchádzačov - Innsbruck (Rakúsko), Melbourne (Austrália) a Bogotu (Kolumbia).

Aigle 25. septembra (TASR) - Nórske mesto Bergen privíta v roku 2017 majstrovstvá sveta v cestnej cyklistike. Podujatie, ktoré bude v poradí už 84. ročníkom svetového šampionátu, sa uskutoční od 17. do 24. septembra. Vo štvrtok o tom rozhodla a informovala Medzinárodná cyklistická únia (UCI).

V boji o usporiadanie MS zdolal Bergen ďalších troch uchádzačov - Innsbruck (Rakúsko), Melbourne (Austrália) a Bogotu (Kolumbia). Podľa prezidenta UCI Briana Cooksona predložil Bergen "najlepšiu ponuku zo všetkých štyroch".