Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Šport

MŠK Žilina sa zaujíma o maďarského reprezentačného obrancu Lázára

MŠK Žilina Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Okrem Žiliny je medzi potenciálnymi novými zamestnávateľmi Lázára aj maďarský šampión Debrecín či srbský majster Partizan Belehrad.

Budapešť 26. augusta (TASR) - Slovenský majster MŠK Žilina sa zaujíma o služby 24-ročného maďarského reprezentačného obrancu Pála Lázára. Informáciu o interese Žilinčanov priniesol maďarský denník Nemzeti Sport.

Lázár je šesťnásobným reprezentantom, hrá na poste pravého obrancu a často vypomáha v ofenzíve útočnými výpadmi na krídle. V seniorskom futbale sa uchytil počas predminulej sezóny, keď mu výkony v drese Videotonu FC vyniesli účasť v najlepšej jedenástke 2010/11 maďarskej najvyššej súťaže.

V uplynulom ročníku hral za turecký Samsunspor, ale nedarilo sa mu podľa predstáv, keď sa predstavil len v desiatich stretnutiach svojho tímu. Naposledy v novembri Lázár síce podpísal 3-ročnú zmluvu s tureckým klubom, no po jeho vypadnutí z najvyššej Süper Lig prezident klubu vyhlásil, že legionári si môžu hľadať nové angažmán.

Okrem Žiliny je medzi potenciálnymi novými zamestnávateľmi Lázára aj maďarský šampión Debrecín či srbský majster Partizan Belehrad, dodáva denník.