Šport

Mužskú štafetu v Presque Isle vyhrali Nóri, Slováci 12.

TASR, 14. februára 2016 8:34

Slovenskí reprezentanti v zložení Matej Kazár, Miroslav Matiaško, Michal Šima a Michal Kubaliak obsadili 12. miesto, keď na víťazov stratili takmer päť minút.

Víťazná nórska štafeta, Lars Helge Birkeland, Erlend Bjontegaard, Johannes Thingnes Boe, Tarjei Boe. Foto: TASR/AP
Presque Isle 14. februára (TASR) - Nórski biatlonisti zvíťazili v sobotňajšej štafete mužov v rámci 8. kola Svetového pohára v americkom Presque Isle. Lars Helge Birkeland, Erlend Bjöntegaard, Johannes Thingnes Boe a Tarjei Boe zaznamenali najlepší čas 1:12:09,8 hodiny. Na druhom mieste skončili reprezentanti Francúzska so stratou 30,1 sekúnd. Tretie miesto si vybojovali Nemci (+42,6).

Slovenskí reprezentanti v zložení Matej Kazár, Miroslav Matiaško, Michal Šima a Michal Kubaliak obsadili 12. miesto, keď na víťazov stratili takmer päť minút.

Štafeta mužov na 4x7,5 km:

1. Nórsko (Lars Helge Birkeland, Erlend Bjontegaard, Johannes Thingnes Boe, Tarjei Boe) 1:12:09,8 h (0+7)
2. Francúzsko (Simon Fourcade, Quentin Fillon Maillet, Simon Desthieux, Jean Guillaume Beatrix) +30,1 s (0+2)
3. Nemecko (Erik Lesser, Andreas Birnbacher, Daniel Böhm, Benedikt Doll) +42,6 (0+11)
4. Rusko +48,3 (0+7)
5. USA +48,3 (0+9)
6. Taliansko +1:34,8 (0+12)
7. Ukrajina +2:27,4 (0+13)
8. Bielorusko +3:03,1 (3+12)
9. Rakúsko +3:03,5 (2+15)
10. Kazachstan +3:09,3 (0+9)
12. SLOVENSKO +4:45,2 (1+11)
Zdielať článok na FacebookPáči sa mi TERAZ.SK na facebooku
Staňte sa fanúšikom a sledujte dôležité správy priamo na FB

Viac článkov na tému:

Najnovšie články v rubrike

dnes 21:40

Slováci si pochvaľujú dlhšiu prípravu na Svetový pohár 2016
Veľkým otáznikom zostáva napriek dlhšej príprave na nový ročník to, ako sa hráči popasujú s faktom, že prvý vrchol sezóny príde už v septembri.

sk
dnes 21:14

IWF suspendovala ôsmich Rusov
Všetkých osem miesteniek pôvodne vyčlenených pre Rusko, IWF poskytne ďalším krajinám.

sk

TERAZ výsledky zápasov





Používaním stránok TERAZ.SK súhlasíte s používaním cookies, ktoré slúžia na zlepšenie kvality nášho obsahu.

Viac