Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 13. máj 2024Meniny má Servác
< sekcia Šport

Na večerný duel futbalovej Ligy majstrov sú pripravení aj policajti

Futbalový majster Corgoň ligy MŠK Žilina začal 13. júla 2012 sezónu 2012/13 zápasom s nováčikom - klubom Spartak Myjava. Na snímke jednu z mála šancí hráčov Myjavy takto zlikvidoval žilinský brankár Martin Dúbravka. Foto:

Počas dnešného večerného duelu predkola Ligy majstrov sa polícia zameria na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky.

Žilina 17. júla (TASR) – Žilinskí policajti upozorňujú verejnosť na prijaté štandardné bezpečnostné opatrenia v súvislosti s dnešným večerným duelom predkola futbalovej Ligy majstrov medzi slovenskými a izraelskými úradujúcimi šampiónmi MŠK Žilina a Hapoel Ironi Kirjat Šmona.

"V súvislosti s konaním tohto futbalového stretnutia sme požiadali žilinskú radnicu o vydanie zákazu predaja, podávania alebo používania alkoholických nápojov v priestoroch futbalového štadióna," informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

Hliadky dopravnej polície sa podľa neho zamerajú na dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky v okolí futbalového štadióna. "Budú ju operatívne riadiť a usmerňovať, preto žiadame nielen futbalových priaznivcov, ale aj širokú verejnosť o trpezlivosť a dôsledné rešpektovanie pokynov," zdôraznil hovorca KR PZ.