Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 10. máj 2024Meniny má Viktória
< sekcia Šport

Nagelsmann nebude trénovať Paríž St. Germain

Futbalista Sergio Ramos z PSG drží svoje dieťa po zápase záverečného 38. kola francúzskej Ligue 1 Paríž Saint-Germain - Clermont Foot 3. júna 2023 v Paríži. Foto: TASR/AP

Tridsaťpäťročného Nagelsmanna považovali za favorita na pozíciu trénera v PSG. Podľa francúzskych médií sa klub rozhodol nepokračovať v spolupráci s doterajším kormidelníkom Christophom Galtierom.

Paríž 17. júna (TASR) - Podľa informácií francúzskeho denníka L'Equipe sa Julian Nagelsmann nestane trénerom Paríža Saint Germain. Zdroj uviedol, že rokovania medzi bývalým trénerom Bayernu Mníchov a francúzskym futbalovým majstrom v piatok večer zlyhali a obe strany sa rozhodli vzdať sa možnej spolupráce.

Tridsaťpäťročného Nagelsmanna považovali za favorita na pozíciu trénera v PSG. Podľa francúzskych médií sa klub rozhodol nepokračovať v spolupráci s doterajším kormidelníkom Christophom Galtierom, ktorý v uplynulej sezóne doviedol Parížanov k jedenástemu titulu majstra krajiny. S tímom však predčasne skončil v Lige majstrov. V osemfinále ho zdolal Bayern Mníchov, ktorý vtedy ešte trénoval Nagelsmann.