Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Najlepší strelec Puliš je na mesačnej skúške v Slovane Bratislava

Na snímke hráč Slovana Radovan Puliš počas rozkorčuľovania pred prípravným hokejovým zápasom medzi HC Slovan Bratislava - HC Kometa Brno 4. augusta 2015 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Puliš sa v drese HKM Zvolena v minulej sezóne stal s 30 gólmi najlepším kanonierom základnej časti extraligy.

Bratislava 4. augusta (TASR) - Najlepší strelec základnej časti uplynulého ročníka slovenskej extraligy Radovan Puliš je na mesačnej skúške v Slovane Bratislava. V drese účastníka nadnárodnej KHL už absolvoval aj utorňajší prípravný duel proti Komete Brno, informoval oficiálny web "belasých".

Puliš uplynulé tri ročníky odohral v HKM Zvolen, v ktorého drese sa v minulej sezóne stal s 30 gólmi najlepším kanonierom základnej časti extraligy. Dva štarty si pripísal aj v slovenskej reprezentácii, z prípravy pred MS v Česku ho vyradilo zranenie.

Dvadsaťštyriročný útočník sa so Slovanom dohodol na mesačnom skúšobnom kontrakte s cieľom vybojovať si riadnu zmluvu pre ročník KHL 2015/2016. Pravý krídelník, či center má za sebou aj zámorskú anabázu v tímoch juniorskej QMJHL Acadie-Bathurst Titan a Rouyn-Noranda Huskies. So Zvolenom sa v ročníku 2012/2013 tešil z titulu majstra Slovenska.