Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 18. máj 2024Meniny má Viola
< sekcia Šport

Nasri sa ospravedlnil za vulgárne slová

Samir Nasri Foto: TASR/AP

Samir Nasri sa chcel s novinárom chcel stretnúť tvárou v tvár mimo mixzóny.

Paríž 27. júna (TASR) - Francúzsky futbalový reprezentant Samir Nasri sa v utorok ospravedlnil za svoje správanie voči novinárovi po vypadnutí "Les Bleus" z turnaja EURO 2012 v Poľsku a na Ukrajine.

"Príliš veľa nepravdivých informácii koluje v súčasnosti. Úprimne ľutujem svoje slová, ktoré pobúrili fanúšikov," uviedol stredopoliar Manchestru City na sociálnej sieti Twitter. Nasri po sobotňajšej prehre Francúzska vo štvrťfinále proti Španielsku (0:2) prešiel bez slova okolo čakajúcich novinárov. Na otázku jedného zo žurnalistov odpovedal: "Stále hľadáte negatíva." Novinár reagoval: "Potom zmiznite, keď nemáte, čo povedať." Francúzsky futbalista sa okamžite otočil a po slovách "Choď do..." začal urážať novinárovu matku. Na záver Nasri dodal, že s novinárom sa chce stretnúť tvárou v tvár mimo mixzóny.

"Milujem Francúzsko. milujem futbal a voči fanúšikom mám veľkú úctu. Pre ostatných - je to osobný problém medzi mnou a niektorými novinármi. Vysvetlím vám to v dohľadnom čase," uzavrel Nasri.