Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Šport

Navarro vraj Ronalda úmyselne nezranil

Futbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Foto: TASR/AP

Hráč tímu Levante svoj zákrok na Ronalda verejne oľutoval. Ronaldo zápas kvôli zraneniu nedohral.

Madrid 12. novembra (TASR) - Futbalový obranca UD Levante David Navarro uviedol, že neúmyselne lakťom zranil útočníka Realu Madrid Cristiana Ronalda, ktorý pre tržnú ranu nad ľavým okom odstúpil z nedeľňajšieho ligového zápasu.

Ronaldo dal proti Levante v 21. minúte úvodný gól zápasu, ale cez polčas ho striedali pre zhoršené periférne videnie. "Bola to nešťastná náhoda. Nemal som žiadnu snahu spôsobiť ujmu Cristianovi Ronaldovi. Takéto situácie sa niekedy v zápasoch stávajú a ľutujem, že som ho zranil. Opakujem však bolo to absolútne neúmyselné," povedal 32-ročný Navarro, ktorý sa skontaktoval s Ronaldom a zaželal mu skoré uzdravenie.

Navarro však rozhodne nie je žiadne neviniatko. Španielsky športový denník však publikoval niekoľko video záberov na svojej internetovej stránke, v ktorých sa zapájal do incidentov práve Navarro. V marci 2007 ešte v drese FC Valencie sa zaplietol do hromadnej bitky s hráčmi Interu Miláno. Navyše, stredopoliarovi Nicolasovi Burdissovi zlomil nos a dostal od UEFA stop na sedem mesiacov.

Ronaldo nebude hrať v prípravnom stretnutí za Portugalsko v Gabone.

Informovala agentúra Reuters.