Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Na hráča Hernandeza čaká ďalší proces, vinia ho z dvojnásobnej vraždy

Bývalý hráč amerického futbalu New England Patriots Aaron Hernandez počas vypočúvania pre súdom v Bostone. Foto: TASR AP

Hernandez je obvinený zo vraždy dvoch mužov v roku 2012. Dôvodom mal byť incident v bare. Jedna z obetí omylom vrazila do Hernandeza a vyliala mu nápoj.

Boston 19. januára (TASR) - Na bývalého hráča amerického futbalu Aarona Hernandeza čaká predbežné vypočutie pred súdnym procesom, v ktorom bude čeliť obžalovaniu z dvojnásobnej vraždy.

Hernandeza vinia zo zavraždenia dvoch mužov, na ktorých narazil v nočnom klube v Bostone v roku 2012. Podľa žalobcov bývalý ofenzívny hráč tímu NFL New England Patriots prenasledoval ich automobil a spustil paľbu, keď zastavili na semafore. Dôvodom mal byť incident v bare, kde jedna z obetí omylom vrazila do Hernandeza a vyliala mu nápoj.

Vo štvrtok si sudca vyššieho súdu v Suffolku vypočuje argumenty obhajoby, proces sa začne vo februári. Hernandez poprel svoju vinu, už si odpykáva doživotný trest, ktorý dostal za vraždu poloprofesionálneho hráča Odina Lloyda v roku 2013. Informovala agentúra AP.