Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

NHL: Cehlárik pre zranenie nedohral duel s Pittsburghom

Hokejisti Bostonu Bruins sprava Slovák Peter Cehlárik, Jake DeBrusk a Matt Grzelcyk sa tešia po strelení gólu v zápase zámorskej hokejovej NHL New Jersey Devils - Boston Bruins v Newarku 22. novembra 2017. Foto: TASR/AP

Halu TD Garden opustil s barlami, aby nezaťažoval ľavú nohu.

Boston 25. novembra (TASR) - Slovenský hokejista Peter Cehlárik pre zranenie nohy nedohral piatkový duel NHL, v ktorom asistenciou prispel k víťazstvu Bostonu nad Pittsburghom (4:3). Dvadsaťdvaročný útočník odstúpil z hry v tretej tretine po tom, čo sa nohami zrazil s obrancom hostí Mattom Hunwickom.

Cehlárik po kolízii odkrivkal z ľadu. Halu TD Garden opustil s barlami, aby nezaťažoval ľavú nohu. "Nevrátil sa späť do hry, čo nie je dobrá správa. Takisto nie je pozitívny ani spôsob, akým odišiel z ľadu. Momentálne ale nemáme žiadne čerstvé informácie o jeho zdravotnom stave," povedal na adresu slovenského krídelníka pre Boston Herald tréner "medveďov" Bruce Cassidy, ktorý očakával nové správy v sobotu.

Bronzový medailista z juniorských MS 2015, ktorý reprezentoval Slovensko aj v drese A-tímu na MS 2016, nastúpil v tejto sezóne za Boston v piatich zápasoch NHL, v ktorých získal dva body (1+1).